Wigwam - guestbook

Name : Wigfan 61
  
Message : Samaa mieltä. Wright hengailee Gilmourin kanssa ja Mason vierailee Watersin keikoilla, mutta yhdessä papat eivät suostu esiintymään, eivät ainakaan Waters ja Gilmour. Pink Floyd on yhä jollain lailla ainakin nimellisesti kasassa. Ovat ainakin pariinkin otteeseen soittaneet yhdessä (Gilmour, Wright ja Mason) tuon Live8 reunion keikan jälkeen. Muistaakseni nuo keikat olivat Syd Barretin muistokonsertti 2007 ja Gilmourin kiertueen viimeisessä konsertissa 2006. Joten kuka tietää vaikka Pink Floyd vielä yhdessä lavalle nousisi, ainakin jossain muodossa, jossain tilaisuudessa... Ehkä Gilmourin, Wrightin tai Masonin 70-vuotisjuhlissa...
  
  02/05/08 13:48

Name : Henry
  
Message : Siitä olen samaa mieltä, että tuo "Creative Genius of Pink Floyd" -epiteetti kertoo kyllä karua kieltään Watersin kohtuuttomuuksiin paisuneesta egosta.

Ja onhan nykytilanne sikälikin naurettava, että sekä Waters että Gilmour kiertävät molemmat omien bändiensä kanssa esittämässä samoja biisejä samoilla sovituksilla ja osin samoilla soittajillakin. Emobändi ei sen sijaan kykene tekemään mitään, ei yhdessä eikä erikseen.
  
  02/05/08 13:05

Name : Wigfan 61
  
Message : Kuuntelukelpoisista biiseistä voidaan olla toistakin mieltä, mielestäni niitä on enemmänkin kuin nuo mainitsemasi kaksi, ehkei se tee tekijöistään vielä neroja, mutta itseään luovana nerona markkinoivan basistin omat neronleimaukset ovat kyllä olleet melko vaatimattomia. Watersin soolotuotannon rinnalla nuo kaksi Pink Floydin levyä ovat kuitenkin kelpo tavaraa vaikka eivät yhtyeen 70-luvun kultakauden tasolle pääsekään.
  
  02/05/08 11:27

Name : Henry
  
Message : Niin... Floydin perikunta on saanut Watersin jälkeen aikaan tasan kaksi kuuntelukelpoista biisiä, Learning to Fly ja High Hopes, joten kai he sitten ovat eittämättömiä neroja ja korkeimman luokan säveltaiteilijoita. Watersin sooloissa ei tosin ole lapsille kertomista senkään vertaa.
  
  02/05/08 10:45

Name : Wigfan 61
  
Message : Waters siis lienee päästänyt itsensä vapaaksi? Pink Floydin luova nero... no, Floydin historiassa noita hurahtaneita neroja on riittänyt, mutta muistutettakoon nyt vielä, että Pink Floyd toimi yhtyeenä aina Animals -levyyn saakka eli säveltämiseen osallistuivat myös Gilmour, Wright ja Mason,creative genious of Pink Floyd, havahtui yht´äkkiä muiden surkeudesta ja "pelasti" yhtyeen totaaliselta häpeältä päättämällä ryhtyä yhteen älyköksi. Päälle päätteeksi hän potki Wrightin yhtyeestä pois siirtämällä hänet ensin pelkäksi keikkamuusikoksi The Wall kiertueella. Tämä suuren neron neronleimauksista, Animals, Wall, Final Cut, Cons and prons of hitchiking, Radio Kaos, Amused to Death ja Ca Ira, voimme tietysti päätellä hänen toimineensä vallan viisaasti kun päätti itse hoitaa säveltämisen bändissä. Aiemmat surkeat tekeleet, esim. Atom Heart Mother, Meddle, Dark side of the Moon ja Wish you were here, olivat hävettäviä kyhäelmiä näiden mestariteosten rinnalla. Ja ne myöhemmät häpeällisesti Pink Floydin nimellä julkaistut tekaisut ovat tietysti täyttä roskaa Watersin mestariteosten rinnalla. Eihän esim. kappaleita Learning to Fly, Dogs of War, On the Turning Away, Sorrow, What do you want from me, Keep Talking tai High Hopes voi verratakaan luovan neron soolotuotannon huippuhetkiin kuten.......öhh, niin tuota, mitäs niitä nyt olikaan? No, merkillistä kun ei nyt satu tulemaan mieleen...mutta kyllähän kaikki nyt tietävät että Waters on nero, siitä ei epäilystäkään ole, kyllä hän itse on siitä pitänyt viimeiset 30-vuotta huolen...ai, niin, The Wall! Se oli hyvä levy ja varsinkin se Confortably Numb kipale...ai, se olikin Gilmourin, tuo tyhmän ja lahjattoman kitaristin, no ei se sitten voi kovin hyvä olla...vahinkoja sattuu. Vahinko lienee myös ollut Wrightin soololevy Wet Dream, joka kuulostaa ihan hyvältä vaikka täyttä roskaahan sen täytyy olla, kun mies ei juuri osaa soittaakaan saati sitten säveltää, mitä nyt on kyhännyt Dark Siden ykköspuolen loppuun jonkun täytebiisin Great Gig in the Sky vai mikä se nyt oli...
  
  02/05/08 10:12

Name : Revenge of the Pigs
  
Message : Kannattaa varoa, kun lähtee dissaamaan Watersia. Uusimpien lehtitietojen mukaan herran jättisika on karkuteillä...
  
  01/05/08 12:38

  
Message : nimetön ei tarkoita mitään pahaa, mutta kaikkia ei kutsuta mukaan...
  
  30/04/08 21:49

Name : Antero
Current favourite song : Gogol Bordello: Dogs are barking
  
Message : Nimetön kiertoilmaisua käyttäen ilmaisi meille käsityksensä, että noissa taiteilijoissa on munaa, toisin kuin Gilmourissa. :|
  
  28/04/08 13:34

Name : Suonna
Current favourite song : Stephen Stills: Treetop Flyer
  
Message : Mulkuksi Stills osaa laulaa kohtuullisen hyvin, kitaransoitosta puhumattakaan.
  
  28/04/08 13:03

Name : EsaJii
  
Message : Miks ihmeessä ne julkaisi Gilmour jutun vain DVDnä? Mulla ei ole taitoja tekniikkaa muuntaa siitä mp3 tai muu.
  
  28/04/08 02:18

Current favourite song : peter green: hard road
  
Message : hauska katsoa Gilmourin live DVD:tä.
Stemmoissa loistavat Grosby ja Nash - ei Stillsiä, koska se on mulkku. Ja mukana ei tietenkään ole Watersia, koska sekin on mulkku.

Näin tää vaan menee...
  
  27/04/08 21:41

Name : Pete
Current favourite song : Poor Old Dirt Farmer-Levon Helm
  
Message : Björkenheim-Gustavson Quartet keikalla
soitettiin myös mm.Big Nick/Afro Blue,
eka biisi oli ilmeisesti Mahavishnun
tuotantoa,Tolosen biisi taisi olla Last Night lisäksi hieno versio Robert Johnsonin Love In Vainistä.
  
  27/04/08 11:56

Name : JS
  
Message : Organ Fusion Bandilla on aikomus suunnistaa studioon syksyllä levyn tekoon.
Myös Björkenheim-Gustavson Quartet tekee syksyllä radionauhan.
Hottoella on Hämeenlinnan Linnajazzeilla keikkoja kahtena päivänä.Muita esiintyjiä mm. Guitarras del Norte.
  
  27/04/08 00:21

Name : Risto
  
Message : Ovatko Organ Fusion Band ja Hottoe muuten vielä kasassa?
  
  26/04/08 14:12

Name : Matteus
  
Message : Täytyy todeta,että Gutsi on oman Organ Fusion Bandinsa lisäksi mukana toisessakin todellisessa superyhtyeessä sillä sen verran kovan keikan Björkenheim-Gustavson Quartet heitti keskiviikkona Juttutuvassa vain viikon harjoittelun jälkeen.
Soitto oli hyvin intensiivistä ja setti tyylillisesti yllättävän monipuolinen.Kuultiin mm. Gutsin Cohesion(kiinnevoima,joka henkisellä tasolla on yhtä kuin rakkaus),Jobinin Once I Loved ja encorena Jukka Tolosen sävellys(en valitettavasti muista kappaleen nimeä,mutta Tolosen varhaisempaa tuotantoa)

Kannattaa ihmeessä mennä kuuntelemaan tätä yhtyettä.Seuraava keikka on Keravalla 8.6. ja Kerava Jazz Festivaalin nettisivuilta löytyykin lisätietoa ko. kokoonpanosta.
  
  26/04/08 01:13

Name : John Akii-Bua
  
Message : bändit järjestyksessä

1) Beatles
kakkonen olisi Stones, mutta ovat viim.30-vuoden aikana tehneet -------itsestään pellen.
2) Led Zeppelin
3 The Who
4) Free
5) Rory Gallagher
6) Genesis
7) Yes
8 Pink Floyd
9) Paul Simon
10) King Crimson
11) Hurriganes
12) Neil Young
  
  25/04/08 23:28

Name : TimoV, Tampere
Current favourite song : Litto Nebbia: "Los lunes de la humanidad"
  
Message : Perjantaina 9.5. Tampereen Telakalla J.Jyrkänkoski & Bluetone featuring Jukka Gustavson.
  
  24/04/08 14:30

Name : xfiles
  
Message : Euroopan hullu vuosi 1968: Käännekohta
Tiistaina 22.4. klo 21.55, uusinta pe klo 22.25 ja su klo 8.50
  
  24/04/08 08:16

Name : Suonna
  
Message : No tuota tietoa ei ollut edes Mikon BS-sivuilla filmografiassa, mielenkiintoista!
  
  23/04/08 17:27

Name : k.p.tikka-ri, saimaan kaupunki
Current favourite song : Noitalinna Huraa! : Toinen luokka
  
Message : Teemalta tuli eilen (ti220408) KÄÄNNEKOHTA-niminen wanha tv-teatteripätkä kotomaamme nuorisokommarien suhtautumisesta Neukkulan tankkiturismiin Tsekeissä 68... Mielenkiintoinen kaikenkaikkiaan, mutta olennaista tässä on, että rainassa soitti Blues Section, ja ainakin Ronnie ja Hasse myös näyttäytyivät. Musiikki oli lopputextien mukaan Otto Donnerin.
  
  23/04/08 08:47

Name : Mage
Found : Just surfed on in
  
Message : Paikalla olijoiden mukaan lavalla olivat ainakin Rekku Rechardt, Mosse Grounstroem, Jan Noponen, Häkä Virtanen ja tietenkin Rintanen itse. Täydentäkää listaa ken tietää paremmin?
  
  20/04/08 22:47

Name : Manta
Current favourite song : Bertha Come Back
  
Message : Oliko kukaan eilen Mikko RIntasen 50-vuotisjameissa? Sain tiedon liian myöhään, enkä päässyt paikalle. Ketään ex-Wigwam muusikoita lavalla Rintasen lisäksi?
  
  20/04/08 09:24

Name : Jukka, Vandafors
Current favourite song : Iggy & the Stooges: 1970
  
Message : Remasteriotu Dark Album hankittuna ja intensiivisesti kuunneltuna. En minä ainakaan tässä tapauksessa voi marmattaa remasteroinnin olevan äänitteen pilaamista. Dark Album soi upeasti ja Österbergin rumpufillit jymisevät tanakasti. Siis juuri niin kuin minä niistä olen aina pitänytkin!
  
  19/04/08 23:29

Name : Mika Koo, Oulu
  
Message : Hep! Myös täällä hankittu Light Ages Anttilasta. Samaan hintaan Kalevalaa, Järvistä ja Hectorin Nuku idiootti (jota käsittääkseni ei ole ollut pitkään aikaan saatavana?).
  
  19/04/08 17:50

Name : Suonna
  
Message : Myös Joensuun Anttilasta lähti tuohon hintaan. En ollutkaan aiemmin omistanut remaster-Light Agesia. Hassua että kansi on pitänyt kuvata kansista, Riipisen kristallinkirkas post-kasarivisio on sumuinen. Hassua ettei Suomessa pysy yhtiöillä kansioriginaalit tallessa.
  
  19/04/08 17:09